+45 6024 4404

HJEMMESIDEDESIGN

Jeg har flere års erfaring i at udarbejde professionelle og responsive hjemmesider i WordPress. Ved udarbejdelse i WordPress skabes et solidt fundament, og der sikres et skalerbart og fremtidssikret design. Hjemmesiden kan ydermere forbedre marketing. Det er derudover vores tro, at en hjemmeside skal være til at betale, og at kunden kan se sig selv i det færdige produkt.

SEO/søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering kommer af det engelske “Search Engine Optimization” og forkortes derfor typisk “SEO”.
Kort fortalt handler SEO om at optimere sin placering i søgeresultaterne på søgemaskinerne, mest populært Google. En højere placering på Google fører til øget trafik og eksponering af din virksomheds webshop eller hjemmeside. SEO er en effektiv og langsigtet investering, som med tiden kan skabe stor effekt på dit salg og din forretning.

Jeg er uddannet og specialiseret i at optimere din hjemmesides SEO så den er bedre stillet ift. konkurrenterne.

Google ads

Hos Cowfoot Media yder jeg opsætning og vedligehold af Google Ads Med dette får du mest muligt ud af dine annoncekroner – uanset om dit mål er at opnå større brand awareness, øget salg eller flere varme leads.

GRAFISK DESIGN og produktion

Jeg har stor erfaring med grafisk design og produktion af marketing materiale. Dette indebærer design af grafisk materiale til online såvel som offline markedsføring. såsom bl.a. visitkort, flyers, brochure mm.

Skal vi tage en snak?

Ring til mig på 60244404 eller udfyld formularen nedenfor – så vender jeg tilbage hurtigst muligt!