Services

Vi tilbyder følgende løsninger som gavner din virksomheds digitale identitet og vækst

Hjemmesidedesign

Hos Cowfoot Media er vi specialiseret i at udarbejde indbydende og responsive hjemmesider i CMS-systemet WordPress. Ved opsætning i WordPress sikres et skalerbart og fremtidssikret produkt, som ydermere kan forbedres ved diverse plug-ins og indsatser til marketing. Det er derudover vores tro, at en hjemmeside skal være til at betale, og at kunden kan se sig selv i det færdige produkt.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering kommer af det engelske “Search Engine Optimization” og forkortes typisk som “SEO”.
Kort fortalt handler begrebet om at optimere sin placering i søgeresultaterne på bl.a. Google. En højere placering på Google fører til en øget trafik og eksponering af din virksomheds webshop eller hjemmeside. SEO er en effektiv og langsigtet investering, som kan skabe stor effekt på dit salg og din forretning.

Hos Cowfoot Media er vi uddannet og specialiseret i at optimere hjemmesidens SEO, så den er bedre stillet ift. konkurrenterne.

Online markedsføring

Hos Cowfoot Media kan vi hjælpe dig med at lave en optimal opsætning af din Google Ads samt Facebook Ads konto. Med dette får du mest muligt ud af dine annoncekroner – uanset om dit mål er at opnå større brand awareness, øget salg eller flere varme leads.

Google elsker WordPress

En hjemmeside opbygget i WordPress er en solid platform for optimering af SEO.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os på 26701003 eller udfyld formularen nedenfor – så vender vi tilbage hurtigst muligt, med et tilbud om det første skridt til et godt samarbejde.