Cases

Tag et kig på nogle af mine tidligere cases, hvor jeg har lavet webdesign, Google Ads, SEO og grafisk design. Ydelser som har skabt unikke løsninger, der har gjort en forskel for mine kunders digitale succes.

Hjemmeside, SEO, Google Ads, Grafisk design

L’EASY Business er en virksomhed som tilbyder leasing til erhverv og yder hermed levering, installering og service. L’EASY Business’ ønske var en hjemmeside der repræsenterede deres professionelle front, og som ydermere kunne optimeres med diverse indsatser til marketing. L’EASY Business har efterfølgende fået glæde af Google Ads og produktion af grafisk materiale til online og offline marketing.

Hjemmeside

Svedan Industri Køleanlæg A-S startede i 1976 med levering af køleanlæg til industri. I dag betjener de kunder rundt i Danmark og leverer alt fra varmepumper til fryserum. Svedan efterspurgte en stilren og responsiv hjemmeside – et digitalt visitkort.

SEO

Samsynsklinikken hjælper børn, unge og voksne med at komme deres synsproblemer til livs. Gennem systematisk og sjov træning styrker de øjets fysik og dit syn. Samsynsklinikken fik opdateret deres tekniske SEO for at  da at få en øget eksponering på Google.

SEO

UVC Danmark er leverandører af produkter med UV-strålebehandling til bekæmpelse af bakterier og vira. UVC Danmark har fået udarbejdet diverse kampagnesider samt styrket deres SEO.

Skal vi tage en snak?

Ring til mig på 60244404 eller udfyld formularen nedenfor – så vender jeg tilbage hurtigst muligt!